Feberstugan!!

Publicerad 2012-10-22 Tid 15:24:41
Lille Lucas har åkt på feber :( När barnen skulle upp i morses var han kokhet. var bara att gå upp medd honom igen så han fick sova ut.
Jag o melvin kröp ner i våran säng med nicke nyfiken på teven.

Idag har vi bara busat o slöat. Lucas har sovit rättså mycket idag. Så jag o melvin har fått roa oss själva.
Matilda o lowa har varit här o fikat lite. Nu blir de snart lite matlagning tills älsklingen kommer hem från jobbet :)

Sen blir de iväg o jobba en stund senare.

Hoppas ni har haft en kanon dag!


Härliga söndag !!

Publicerad 2012-10-21 Tid 12:54:38
Hej o håå..!!
Söndagen är kommen och helgen har faktiskt gått i lugn fart denna gång. Vi har fått gjort ganska mycket och helgen har inte rusat iväg som vanligt.

Ifredags blev de en slappar dag och kom i säng tidigt. Lördag morgon, upp i tid käka och sen drog vi iväg till vattenpalatset. Härligt att spendera tiden där ett par timmar. härligast tyckte jag såklart var bubbelpoolen. finns nog inget bättre än att sitta i ett jätte varmt bad. kallt går bort :P är en riktig badkruka och tyckte de var alldeles för kallt i dom stora bassängerna. Ska nog iväg redan nästa helg igen. Men nu ska vi prova ett nytt ställe :)

Efter vi var torra och klara for vi iväg till Överby och gjorde slut på lite pengar :)
Köpte kläder till barnen och 2 toppar till mich och tre par skor till mig. Som jag har letat efter varma snygga skor till höst vinter.
Så nu är de klart. Bara jacka kvar. Och jag har ju hittat en som jag så himla gärna vill ha. Dock liite dyr men de är jag faktiskt värd efter allt mitt jobbande jag gör nuförtiden :D

Har handlat så himla mycket nu de sista, mest inredning. har fått ställa ner endel i förrådet för de får inte plats.. haha och jag måste ju bara köpa grejjerna :P

Köpte en sån himla fin topp förra veckan. bild kommer förhoppningsvis snart :)

Nu är min älskling och hjälper pappa och sätter upp tak i deras nyrenoverade hall/toalett. kommer bli så himla fint när allt är klart.

jag har städat här hemma och Melvin leker o Lucas tar en tupplur.

Senare ska vi åka och hälsa på svärmor o svärfar. Dom har kommit hem från sin new york resa. dom har vait lite över allt. las vegas åxxå tror jag. en sån resa hade jag åxxå velat göra. :) nästa år blir de iaf nån rolig resa :D

Nu ska jag hänga upp lite tvätt och sen hoppa ner i duschen.

Ha en toppen dag hörrni :) Kram



RSS 2.0